Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Mød os

Dagbehandlingsskolen Søstjerneskolen er et skoletilbud til dig, som har oplevet skolevægring og isolation i en længere periode med tilstødende alvorlige psykiatriske udfordringer.

Dagbehandlingen ligger centralt i København i attraktive lyse lokaler tæt på Østerport station.

Personalegruppen er lærere og pædagoger med en høj faglighed og stor viden inden for det psykiatriske arbejdsområde. Søstjerneskolen har et konstruktivt samarbejde med forældre og eksterne samarbejdspartnere.

Søstjerneskolen har plads til 23 elever

Der er ansat 8 lærere og 11 pædagoger, 1 køkkenpersonale og 1 praktisk medarbejder. Herudover er der tilknyttet en række eksterne undervisere og konsulenter. Vi har tæt samarbejde med Egemosegård, som er et ridecenter ved Ganløse, hvor flere elever rider og er sammen med islandske heste.

Der er ergoterapeut og psykiater tilknyttet Søstjerneskolen.

Søstjerneskolen er en selvejende institution med undervisningsoverenskomst med Københavns Kommune.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og rundvisning på skolen.

Send en email til kontor@soestjerneskolen.dk

Ring til os 53 88 80 01